söndag 31 januari 2010

Rigafestivalen

1
Tre vänner på kryssning (som för övrigt var en julklapp från jobbet!) blir inte alltid riktigt som planerat. Men på något sätt känns det som att det hör kryssningar till. Här peppar de till innan vi börjar vårt äventyr från Stockholm till Riga.23
Det snöade i Lettland också. Och det var så nedra kallt! Inte så många mer minus än här, men det blev liksom kallt ända in i magen. Kanske en kombo av hur vi mådde över lag.. Men annars var staden mysig.4 Sen blev jag rånad på min plånbok och det förstörde dagen lite. Vi fick åka polisbil till stationen för att få en rapport till försäkringen hemma. Det blev ett helt företag att få ett litet papper, som behövde tolk och grejer, så vi åt lunch under tiden vi väntade på henne. En doughnut. Spännande dag över lag alltså!

Resten av bilderna vet jag inte om de är officiella. Men lördagskvällen blev lugnare än fredagen i allafall, och någonstans mellan middagskoman och dansbandscovers somnade vi i ren utmattning. Och nu är vi hemma igen! På väg till träningen för att göra av med den allra sista energin innan den planerade 12-h-sömnen inatt. Himla otippad helg, men det dröjer nog innan jag åker båt igen!

Inga kommentarer: